Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Webáruházunk szolgáltatásait kérjük, csak abban az esetben vegye igénybe, amennyiben szerződési feltételeinket elolvasta és magára kötelező érvényűnek veszi. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken tájékozódhat.

Webáruház üzemeltető:

Cégnév: Trade Hunt Kft.

Székhely: 1083 Budapest, Szigony utca 13. 8. em. 30.

Telefon: +36 20 368 6802

E-mail: tradehunt.finance@gmail.com

Adószám: 26742739-2-42 | Közösségi adószám: HU26742739

Cégjegyzékszám: 01 09 342339

Számlaszám: Raiffeisen HU78 12010721 01685624 00100007

Kereskedő:

Cégnév: GreenQuest Kft.

Székhely: 2473 Vál, Vajda János utca 44.

Posta: 1450 Budapest, Postafiók 79/1

Telefon: +36 30 286 7278

E-mail: info@greenquest.hu

Adószám: 26542735-2-07 | Közösségi adószám: HU26542735

Cégjegyzékszám: 07 09 029385

Számlaszám: Raiffeisen HU67 12010721 01709213 00100008

Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 08:00 -16:00 óra között

Webáruház domain: https://mindentelvisz.hu

A megrendeléseket országszerte kiszállítjuk, az aktuális díjszabásról ITT tájékozódhat.

Megvásárolható termékek:

4 rétegű egyszer használatos nem varrott maszk

2 rétegű 100% pamut varrott maszk (sz)

2 rétegű 100% pamut varrott maszk  (vöröskereszt által készített)

“Vastag” Poliészter szivacsmaszk

3 rétegű orvosi maszk

FFP2 (KN95) szelep nélküli maszk

FFP2 (KN95) szelepes maszk

FFP2 (N95) szelepes maszk

100% alkohol spray

Kézfertőtlenítő folyadék

Gumikesztyű

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak csomag/db egységárak (minden terméknél feltüntetve), magyar forintban értendők. Üzletünkben nettó árak kerülnek feltüntetésre. A pénztárban feltüntetett árak már minden esetben tartalmazzák a törvényben előírt 27% áfát.

Rendelési információk

A vásárlás webáruházunkban nem regisztrációhoz kötött, de lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, a regisztrációra, hogy visszatérő vásárlás esetén gyorsabban és könnyebben tudják leadni megrendeléseiket. Regisztrálni a saját fiókom menüpont alatt lehetséges. A regisztrált felhasználók követhetik megrendelésük állapotát és megtekinthetik régebb leadott rendeléseiket.

Megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00 -16:00 óra között. A megadott időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben ez a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Webáruházunk minden esetben automatikusan, email-ben visszaigazolja rendelését. A visszaigazoló emailban láthatja a megrendelt termékeket, azok vételárát és a házhozszállítás költségét a megjelölt fizetési móddal együtt!

A termék adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg.

Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott email címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeink egyikén.

A megrendelt termék díjának fizetése

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül tud választani:

  • Fizetés átvételkor(utánvét) – készpénzben vagy bankkártyával
  • Banki átutalás a 12010721 01709213 00100008 (Raiffeisen Bank) bankszámlaszámra. A bankszámlaszámot a megrendelés után a visszaigazolásban is elküldjük és kérjük az átutalás közlemény rovatába tüntesse fel a megrendelés számát!

A fizetendő összeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A vételárról minden esetben elektronikus Áfás számlát állítunk ki, amelyet a megadott e-mail címre továbbítunk Önnek. Regisztráció esetén a számlák letölthetőek a fiókba belépést követően Amennyiben nem találja a számlát, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és ismételten elküldjük Önnek a kért e-mail címre.

Szállítási információk

A megrendelések kiszállítását GLS General Logistics Systems Hungary Csomag – Logisztikai Kft végzi. További szállítási információk ITT! A megrendelt termékek kiszállítása munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.

Amennyiben a termékünk raktáron van, a szállítás 2 munkanapon belül megtörténik.

Ettől eltérő esetben írásban tájékoztatjuk a szállítás várható időpontjáról.

A szállítás országosan minden esetben egységesen bruttó 1.690 ft (kivételt képet a folyékony 5 literes kiszerelésű fertőtlenítőnk, mely után darabonként plusz 500 ft szállítási díjat számolunk fel), illetve bruttó 30.000 forintot meghaladó rendelés esetén ingyenes. A futárszolgálat díjai miatt az utánvét feláras, minden esetben bruttó 490 forintot számolunk fel, amennyiben az ügyfél ezt az opciót választja.

Felhívás a megrendelések átvételével kapcsolatban

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméke(ke)t, amennyiben a megrendelés után el tudja utalni az összeget vagy a megrendelés átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak.

Át nem vett, visszaküldött megrendelések esetén az újra küldést kizárólag a megrendelés ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten újra küldeni az ismételt házhozszállítási díj megfizetésével egyidejűleg!

Jótállás

Ha a megrendelt termék hibás, akkor azt a GreenQuest Kft. díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek

Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

  • Ön 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül felmondani a szerződést.
  • Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap, amennyiben a megrendelt termékeket nem vette használatba a védőcsomagolást nem bontotta meg!
  • Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni email-ben a info@greenquest.hu email címre.
  • Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
  • A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített, megrendelt termék vételárát amennyiben a megrendelt termékeket nem vette használatba a védőcsomagolást nem bontotta meg!

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket!

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra
  • Olyan zárt csomagolású termékek esetén, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza!

Adatkezelés

Az üzemeltető az Ön által megadott adatokat kizárólag a rendezés feldolgozásához, kiszállításához valamint feliratkozás esetén a hírlevél kiküldéséhez használja fel. Bővebb információt az Adatvédelmi Irányelvek talál.

Az oldal Cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletes tájékoztatást az Adatvédelmi irányelvek menüpont alatt olvashat.